YogaFlow & mindfulness - workshop i samband med vårdagjämningen

YogaFlow & mindfulness - workshop i samband med vårdagjämningen. 

Välkommen till en yogaklass med ceremoniell touch och meditation för vårdagjämningen. Vi använder oss av yoga och meditation samt härliga oljor och stärkande reiki. Möjlighet att dra ett orakelkort finns om du önskar. Vi bjuder på frukt och te efter klassen.
När? Lördag 18/3 13:00-15:00

Pris: 495 kr

Lärare: Veronica Näslund och Elin Hejll

Om Veronica: Veronica är dansaren som hittade till yogan efter en skada Jag har bakgrund som dansare och upptäckte yogan efter en skada. Hon  tog sitt yogacertifikat i New York 2004 och sedan dess har hon praktiserat och vidareutbildat sig inom både mysofascial yinyoga, Hatha Vinyasa, yoga för barn, ayurveda, sivananda, ashtanga och kundaliniyoga. Hon är även Reiki master samt en av huvudlärarna på Hatha Vinyasa 200 tim utbildningen på Holistic House

Om Elin: Elin är Prästinna, mindfulnessinstruktör och yogalärare (har gått yogalärarutbildning här hos oss på Holistic House!) Hon älskar att guida andra att landa in i kroppen genom yoga och meditation samt att inspirera till att leva mer cykliskt genom ceremonier efter årstidernas växlingar.

Varmt välkommen!

Dina uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda