Yinyogalärarutbildning Modul 2 10-12/11-2023

Utbilda dig/fördjupa dig till att bli yinyogalärare

 

Vi önskar att denna utbildning ger dig en fördjupad förståelse och kunskap inom yinyoga, alla dess fantastiska lärdomar och verktyg som finns där. Vi hoppas att du med nyfikenhet och dessa verktyg kommer att lära känna sig själv på ett djupare plan.

Det här är en utbildning som inte bara gör dig redo för att bli yogalärare utan också öppnar dörrar för att göra en inre resa. Hur kan du leva ditt liv fullt ut givet den plats du är på i livet just nu? Hur kan du mer ofta leva i linje med dina värderingar och ditt syfte. Och finns det möjlighet att inspirera andra att göra detsamma?

Genom denna utbildning kommer du själv utvecklas samtidigt som du hittar ditt eget sätt att undervisa. Du kommer att lära dig sekvenser, få förståelse och kunskap i hur du sätter ihop yinyogapass, andningsövningar som passar, olika aleternativ på positioner och hur du använder dig av justering/beröring för att hjälpa och stötta.  

Denna utbildning är för dig som har utövat yoga, nu vill lära dig mer och ge vidare till andra. Även om du inte har en dröm om att instruera så kan du gå denna utbildning, verktygen har du nytta av i både ditt privatliv och i ditt yrkesliv. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta det som blir bäst för dig !

Modul 2: Traditionell Kinesisk Medicin, meridiander och positioner som stärker o stöttar efter denna filosofi. Chakran.
10-12  nov 2023,  fre kl 15.00-19.00 lörd 09.00-17.00 (lunch 12.00-13.00) sönd 9.00-16.00 (lunch 12.00-13.00)

Läs mer på www.holistichouse.se

 

 

Dina uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda