Vintervilan - Yinretreat - 11-13 Feb -22

Välkommen till ett miniretreat i yinyogans tecken med fokus på den djupa närande, läkande vilan. Vintern är kanske den mest tydliga och tillgängliga tiden för Yin och den inre världen. Meridianerna som vi fokuserar på är njurar och urinblåsa, elementet för vintern är vatten. Men hjälp av yinyoga, andningsövningar och YogaNidra så går du in i den djupa vilan och därmed stärker, stressar av och balanserar ditt inre system. Välkommen till lugna, mjuka dagar för både kropp och sinne.
De fem elementen är aspekter av Qi (livskraft/energi). Dessa är trä, eld, jord, metall och vatten. Enligt traditionell Kinesisk Medicin är hälsa en harmonisk balans av alla element. Vinterns element är Vatten. Vattenelementet är det sista elementet i den närande cykeln och sägs vara livets rot. Det styr kraften inom oss och man säger att en stark njurenergi leder till ett långt liv.
Schema:
Fredag 16:00-18:30 
En klass för att rensa ut och grunda dig med andning i fokus. Filosofiska tankar kring Metall elementet samt övningar för Lungor och tjocktarmens meridianer samt för Lever o Gallblåsans meridianer. 
Lördag 15:00-17:30 
En återhämtande klass med andningsövningar samt filosofiska tankar. Lungor och tjockramens meridianer samt Njurarnas och urinblåsans meridianer samt för mjälte och mage.
Söndag 09:30-11:45
En stärkande och upplyftande klass med andningsövningar filosofiska tankar och Yoga Nidra. Meridianerna som är i fokus är, lungor och tjocktarmens meridianer samt för Hjärtats och tunntarmens meridianer.
Lärare: Malou Lejon
När: 11-13/2 2022
fredag kl. 16:00-18:00, lördag kl. 15:00-17:30 och söndag 9:30-11:45
Pris:1 250 kr 

 

Dina uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda